LVI-suunnittelija

HANKKEEN AIKATAULUSTA

1) KEVÄT 2014. Poikkeamispäätöshakemus on rakennusvalvonnassa käsittelyssä ja tontin tehokkuuden noston päätöksen jälkeen olisi tarkoitus aloittaa rakennusluvan hakeminen, siihen liittyen haluan olla liikkeellä jo tässä vaiheessa kartoittaen suunnittelijoiden tarjoukset
2) SYKSY 2014. Rakennusluvan hakemiseen liittyen kesän aikana tulee olla tiedossa suunnittelijat ja mielellään suunnitelmatkin valmiina.
3) KEVÄT-KESÄ 2015 Rakentaminen olisi tarkoitus aloittaa huhtikuussa 2015, mikäli naapureilla ei moitteen sijaa.

Tämän hetkinen tilanne 26.6.2014 rakennedetaljit ja julkisivukuvat sekä pohjapiirrustusten luonnokset valmiit rakennuslupaa varten. Nyt siis etsin LVI-suunnittelun toteuttajaa hankkeeseen.

LAAJENNUKSESTA JA TARJOUKSISTA

1- kerroksisen tasakattoisen omakotitalon korotus ja laajennus ns. 1½ kerroksiseksi puuverhoilluksi omakotitaloksi ympäristöönsä paremmin sopivaksi.

Pääsuunnittelija arkkitehti xxx

Tarjouksen summan tulee sisältää suunnittelu aina rakennusluvan vaatiman energiaselvityksen teosta suunnittelijan toimesta hyväksyttyihin leimattujen suunnitelmien luovuttamiseen asti.

Suunnittelu käynnistyy seuraavalla vaiheella 1.8.2014, jolloin tulee olla kyky toteuttaa yllä esitettyä aikataulua.

LVI/KVV SUUNNITTELUUN OMIA VAATIMUKSIANI
Yksinkertaiset ja nykyisiä rakenteita mukailevat ratkaisut, pitäisi olla helppo.
Ilmanvaihto on nykyisin painovoimainen ja sellaisena haluaisin sen pitää myös laajennuksen jälkeen, mikäli nykymääräykset eivät estä laajennusrakentajaa (toimii hyvin, ei ole ollut ongelmia)

Käyttöveden ja viemäröinnin laajentaminen yläkerran WC-tilaan suoraan alapuolella olevasta WC:seen tulevista. Jälleen yksinkertaisuus vaatimuksena.
Maalämpö tilattu ja asennetaan KESÄ 2014 aikana ja siihen liittyvä lattialämmityksen suunnitelma saataneen lattialämmityksen toteuttavalta urakoitsijalta (normaalikäytänne?)

Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos jokin ei käy aiheesta selväksi.

LIITTEET
Julkisivukuvat
Pohjakuvat (1 krs käytännössä nykyisin olemassaoleva)
Detaljit


Haluatko tarjouksia yrityksiltä, joita muut rakentajat ovat kehuneet?. Kokeile Raksakimpan tarjouspyyntöpalvelua.