LVI urakka

Pyydän tarjoustanne omakotitalon vesi- ja ilmastointiurakasta. Urakkatarjoukseen kuuluu sekä tarvikkeet että asennustyö. Liitteenä vesi- ja ilmastointisuunnitelman viisi kuvaa.
Urakkaan eivät kuulu LTO-kone (Ilox 129), maalämpökone (Nibe 1255-6) eikä lattialämmitystyöt eikä -tarvikkeet, jotka olen tilannut muualta. Osa vesikalusteista ja 2 katolle tulevaa ilmastoinnin poistoputkea minulla on itselläni, niiden asennus kuuluu urakkaan. Salaojat, maalämpöputkisto ja radonputkisto sekä hulevesien ja salaojien imeytyskaivot eivät kuulu urakkaan, mutta radonin poistoputki sekä rännikaivot sekä niistä hulevesikaivoon johtavat putket kuuluvat urakkaan tarvikkeineen ja asennuksineen. Urakkaan kuuluvat myös maalämpökoneeseen liittyvät käyttövesiputket ja asennuksineen sekä lämmönjakotukeille johtavat yhdysputket asennuksineen.
Talo rakennetaan Vantaan xxx Vantaa. Talon huoneistoala on yhteensä 201 m2.
Alustava aikataulu:
- Viemäriputkien asennus: noin 21.7.2014
- Rännikaivojen ja niistä hulevesien imeytyskaivolle johtavat hulevesiputket: noin 28.7.
- Kellarikerroksen lattiaan tulevat vesijohdot ja lattiakaivot: noin 6.8.
- Ilmastointiputkien asennus: noin 14.8.2014
- Asuinkerroksen lattiaan tulevat vesijohdot ja lattiakaivot: noin 1.9.2014
- LTO-koneen IV-asennukset ja väliseiniin tulevat vesijohdot noin 22.9.
- Kellarikerroksen vesijohtoasennusten viimeistely: noin 20.10.2014
- Maalämpökoneen käyttövesiputkien asennukset ja lämmönsyöttöputkien asennus lämmityksen jakotukkien ja maalämpökoneen välille: noin 15.12.2014
- Asuinkerroksen kalustoasennusten viimeistely: noin 17.12.2014
- Ilmastoinnin viimeistely ja säätö: noin 9.2.2015
Aikataulua tarkennetaan rakennustöiden edistyessä.
Lisätietoja:
- Lämmönjakortukit sijoitetaan MH2:n vaatekomeron perälle (pohjapiirroksessa ylimpänä olevaan komeroon) ja kellarikerroksen työhuoneen perälle (kaapistoon joka on liesituulettimen vasemmalla puolella)
- Talo käyttää 1980-luvun alussa rakennettua viemäriä ja vesijohtoa: viemäriasennukset päättyvät paikkaan johon on merkitty viemärien tarkistuskaivo.
- Voitte tarvittaessa rajata urakasta pois liiketoimintaanne kuulumattoman osan (siinä tapauksessa pyydän ottamaan yhteyttä puhelimitse).
Kerron lisätietoja puhelimitse ja sähköpostitse.


Haluatko tarjouksia yrityksiltä, joita muut rakentajat ovat kehuneet?. Kokeile Raksakimpan tarjouspyyntöpalvelua.