Tarjouspyyntö – Asfaltointi

Tarjouspyyntö – Asfaltointi
Uusi kadunliittymä ja autopaikka, noin 110 neliötä. Asfaltin pinta halutaan karkeaksi (luiska on kadulta sisäpihan päin)
Pohjatyö on tehty. Ehkä tarvitaan vähän lisää soraa. Tarjous voi lähetä sähköpostitse. Puhelimitse olen tavattavissa 1.5.2014 jälkeen ja myös paikalle käynti onnistuu vapun jälkeen.
OKT sijaitse Tuomarilassa, Espoo.

Asfaltointityö Espoossa

Katualueen asfaltoinnin paikkaus vesiliitostöiden jäljiltä, 02780 Espoo. Toinen alue n. 10 neliömetriä ja toinen noin 30 neliömetriä, muutama kaivonkansi alueella. Alueen pohja on vähän kuoppaantunut liikenteen alla eli pitää tehdä hieman pohjatöitä ennen asfaltointia.

Asfaltointi tarjouspyyntö

moi, pyytäisin tarjousta pyörä- ja liittymätiesfaltin korjauksesta. lisäksi tulee n 10 metrin pätkä liittymätietä (kaupungin tieltä “ajoyhteys puistoon” kaavamerkinnällä olevalle kujanpätkälle. korjattava neliömäärä n. 40-70 m2. asfaltti pitäneisi ensin leikata suoraksi. lisäksi nyt on yksi reunakivi pois pyörätien ja ajotien välistä. se kuuluisi töhön ellei sovita että laitan sen valmiiksi paikoilleen. kohteen osoite; xxx (kontula) toteutusaika heinäkuussa -13

Kerrostalon pihan asfaltointi

Kohde espoossa sijaitseva kerroastaloasunto-osakeyhtiö, jossa n. 30v vanha asfalttia ollaan uusimassa. Neliöitä n. 730m2. Työssä vanha asfaltti tulisi poistaa, pohja tasoittaa murskeella, tehdä uusi pinta kaikkine tasauksineen yms ja reunustukset joko asfaltilla, betonilla tai luonnonkivellä. Työn ajankohta olisi vuonna 2013. Paras tarjous voittaa.