Louhinta

“Pyydämme tarjousta liitteenä näkyvän tontin kahden talon pohjan louhinnasta.
Tontille rakennetaan kaksi omakotitaloa kuvien mukaisesti. Tontilta on kaivettu pinnat pois ja molempien talojen kohdilta tuli kalliota vastaan.

Karkeasti arvioituna louhintaa tulee n. 50 kiintokuutiometriä. Pyydämme myös kuutiohinnan.
Paljonko louhinta, poisvienti, ym. mahdolliset kustannukset? Louhinnan ajankohta vko 12-14/2015.”

Louhinta

Pyydän ennakkotarjousta kustannusarvion tekemistä varten liitteenä näkyvän tontin talon pohjan louhinnasta. Karkeasti arvioituna louhintaa tulee n. 45 kinto- m3. Haluan myös kuutiohinnan.
Tontilla ei ole muuta tehty kuin pohjatutkimus ja siitä selvisi, että louhinta mahdollisesti tulisi kysymykseen. JOs mahdollisesti louhintaa tulee vähemmän, on luontevaa, että on tiedossa myös kuutiohinta.

Louhinta

Meille nousemassa talo Vantaan xxx. Maatyöt hoitaa ME-perustukset mutta louhinta ei kuulu urakkaan. Louhinnan määrä ei myöskään ole tiedossa ennen kuin maa-aines kuorittu pois. Käytännössä varmaan joudumme louhimaan ainakin siinä kohtaa missä tie kulkee kun kallio sen verran pinnassa. Talon alta emme maaperätutkimuksen mukaan tarvitse louhia. Paljonko teillä on avolouhinnan hinta per kuutio ja kanaalilouhinnan? Paljonko louhintakaluston siirto per kerta?

Maanrakennus ja louhinta

Maanrakennus ja louhinta

Pyydämme tarjoustanne maanrakennuksesta sekä louhinnasta OKT:lle Viikinrantaan Helsinkiin. Arvioitu aloitus on heinäkuussa. Toivon, siis kokonaisvaltaista urakkatarjousta, jossa on huomioitu kaikki mm. konetyöt, kaluston siirrot, tarvittavat putkitukset ja kaivot, sähköistyksen vaatimat putkitukset, tarvittavat sepelit ja tiivistämiset yms . Eli käytännössä siihen vaiheeseen, että tontilla pääsee tekemään perustuksia. Kannot voimme viedä itse, mutta maiden poisajot on huomioitava tarjouksessa.

Maaperä on kalliopohjainen ja vaatii jonkin verran louhintaa. Iso osa louheesta ja maa-aineksesta voidaan hyöty käyttää tontilla, mutta luultavimmin osa on kuljetettava pois.

Rakennettava okt toteutetaan valuharkoista. Talo on muodoltaan lähes neliö (9.6 * 8,4), ja bruttoala 157 m2. Talon kummallekin sivulle tulee parkkipaikat. Tonttia on mahdollista käydä katsomassa osoite on Kalastajanpolku 8. Tulen myös itse mieluusti paikalle.

Omakotitalon pohjan louhinta

Saisinko alustavan tarjouksen omakotitalon pohjan louhinnasta? Louhittavaksi pohjan ala on n. 80 m2 keskimääräinen louhinta tulee olemaan n. 0, 5m eli kyseessä on neliölouhinta miten hintaan vaikuttaa se, kun viereinen talo on 2m päässä tulevasta sokkelista. Kohde sijaitsee Jollaksessa

Louhintaa Nummelassa

Olemme rakentamassa Nummelaan omakotitaloa. 1000 neliön tontti on osittain kallion päällä. Korkein osa tontista (n. 100 neliötä) pitää louhia vähintään metrin syvyydeltä pois. Lisäksi seuraavaa tasoa osittain. Arvion mukaan louhittavaa 500 kuutiota. Tietenkin myös muut maanrakennustyöt voi sisällyttää tarjoukseen. Lisätietoja puhelimitse/sähköpostitse/käymällä tontilla.

Maanrakennus ja louhinta

- Pyydän tarjousta kellariperusteiselle OKT:n maarakennukselle Myllypuroon Helsinkiin.
- Maaperä on kalliopohjainen, vaatii louhintaa.
- Urakkatarjouksen tulisi sisältää mahdollisimman pitkälle kaikki maarakennuksen ja materiaalien osalta.
- Tarkemmat tiedot saa piirustuksista.
- Maaperätutkimus toimitetaan pyydettäessä

Suuntaa antava tarjous luohinnasta

Olemme ostamassa kirvesvarsitonttia, joka vaatii jonkin verran louhintaa (kallion tasaus) sekä maatöitä (5m * 30m kirvesvarren tie, täyttömaata, tiivistystä yms. talon ympärille).

Liitteenä tietoa tontista ja suunnitelmistamme. Välittäjän mukaan kalliota ei tarvitsisi louhia kovinkaan paljon, ainoastaan tasoittaa, mutta toivoisimme erityisesti tähän asiantuntijan arviota. Talo rakennetaan suurimmaksi osaksi kallion päälle.

Kokonaisbudjetin ymmärtämiseksi haluaisimme suuntaa-antavan tarjouksen louhinnasta ja kaikista maatöistä (kaivuu, täyttömaa, tiivistys yms.)