Maalämpöjärjestelmä

Pyydän tarjoustanne Vantaan Päiväkumpuun rakennettavan omakotitalon maalämpöjärjestelmän suunnittelusta, asennuksesta ja käyttöönotosta sekä tarvittavista laitteista ja tarvikkeista.

Tämän tarjouspyynnön liitteenä oleva tarkempi tarjouspyyntö kuvaa myös taloon tulevan LVI-suunnittelun, asennustyön ja -laitteet. Useimmissa muissa liitteissä on enimmäkseen muuta LVI:tä koskevia merkintöjä. Pyydän käyttämään liitteitä soveltuvin osin.

Maalämpökaivo ja lämpöpumppu

Pyydän tarjousta maalämpökaivosta ja lämpöpumpusta (8kW) rakenteilla olevaan omakotitaloon Espooseen. Kallio on noin 4 metrin syvyydessä ja kaivolta tekniseen tilaan on matkaa noin 10-15 metriä. Asuinneliöt ovat noin 160 neliötä ja lisäksi on lämmin varasto 17 m2. Lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys.

Maalämpöjärjestelmän kokonaistoimitus

Tarjouspyyntö maalämpöjärjestelmän kokonaistoimituksesta sisältäen lämpökaivon porauksen, maalämpöpumpun, siirtoputkiston ja asennuksen. Vesikiertoinen lattialämmitys tulee jo valmiina talopaketin mukana.

Liitteenä on asemapiirros, tekninen tila sijaitsee talon kaakkoiskulmassa. Maalämpökaivo merkitty kuvaan MLK. 2-kerroksisen rakennuksen huoneistoala on 123 m2. Nelihenkisen perheen normaalikäyttö, ei kylpyammetta tms. Maalämpötoimituksen ajankohta on joustavasti vuoden lopussa 2013 — alkuvuosi 2014.

Ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos tarvitsette lisätietoja.

Maalämpöjärjestelmä rintamamiestaloon Espooseen

Maalämpöjärjestelmä v.1955 rakennettuun rintamamiestaloon. Rakennuksessa 220m2 lämmintä pinta-alaa, tilavuus n. 500-550m3. Laajennusosa rakennettu v.2000 pinta-alaltaan 50m2 (sisältyy kokonaispinta-alaan). Taloon uusittu ikkunat 2013. Patterit ja lämmitysjärjestelmän putket uusittu 90-luvulla.

Lämpökaivojen ja keruuputkistojen asennushinnat myös kiinnostavat.

Talo Espoossa