Konesaumakatto

Pyydämme tarjousta kahden omakotitalon (talot+autotallit) konesaumakatoista, kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmistä asennettuna. Urakka olisi ristikoista eteenpäin. Konesaumapellistä myös osa jatkuu talon päädyissä oleville pystyseinille ja seinien päälle. Loivat pulpettikatot. Kuvat liitteenä.

Kattoprojekti

218 m² uusien kattojen kattaminen (± 2 m²), talo n. 164 m² ja autotalli n. 54 m² (esim TL2 + TL2)

Tarjouksen lähtökohtana on valmis alusta (raakaponttilauta) sekä muut yleiset rakennustekniset työt valmiina. Valmiit puupinnat tarkastetaan ja hyväksytään ennen työn aloittamista. Työ avaimet käteen, eli kaikki materiaalit, työt, nostot ja telineet kuuluvat urakkaan. Peltialan yrityksiltä pyydetään tarjousta metallitöiden osalta asennettuna, huopakattotarjousten osalta koko työstä.

Huomioitavat pellitykset / läpiviennit / muut:
- rännit ja syöksytorvet (4 kpl talo, 2 kpl autot.)
- piipun pellitteet ja piipunhattu, konesauma, matta musta
- 2 kpl kattoikkunaa (kattoikkunavalmistajan ohjeen mukaan)
- 1 kpl viemärituuletusläpivienti
- 2-3 kpl iv-läpiviennit joille tehdään valepiippu, konesauma, matta musta
- lape- ja palotikkaat asennuksineen, matta musta
- kulkusillat asennuksineen, matta musta
- muurit, konesauma, matta musta
- kaikki tarvittavat seinällenostot, rintataitteet jne, matta musta

Muuta:
- arvio työn kokonaiskestosta
- materiaali- pinnoite- ja työtakuut

Työn voi suorittaa elo-syyskuussa tai myöhemminkin sopimuksen mukaan. Arvioitu aloitusaika ja valmistumisaika mainittava tarjouksessa.

Urakassa noudatetaan rakennusalan töitä koskevia yleisiä sopimusehtoja RYS-9 1998 sekä kattoliiton toimivat katot 2013 -julkaisun laatumääritteitä.

Kahden kaupunkipientalon kattoturvatuotteet

Terve,

Haluaisin tarjouspyynnön kahden kaupunkipientalon kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmistä. Vaikka talot ovat omakotitaloja, niiden katto on yhtenäinen Ruukin Classic peltikate. Kattoturvatuotteet saisi asentaa niin pian kuin on mahdollista, sadevesijärjestelmien ajankohta pitää vielä harkita. Osoite on xxx Helsinki.

Liitteenä rakennekuvia ja arkkitehtikuva. Rakennekuviin on tarkennettu arkkitehtikuvien rakennetta, joten niissä on todenmukainen harjarakenne.

Okt:n konesaumakatto asennettuna

Hei,

Pyydämme tarjoustanne okt:n konesaumakatosta asennettuna. Lisäksi erillisenä optiona kattoturvallisuustuotteet / rännit.

Ohessa liitteenä julkisivupiirustus. Rakennus on tällä hetkellä ruoteissa 25×100 (k150 + umpilaudoitus räystäät/läpiviennit/harja). Kattokaltevuus 20 astetta, yhden lappeen pituus 5 826 mm, harjapituus 12 200 mm, lisäksi rakennuksen päädyt pellitetään katon puolelta.

Materiaalina sinkitty teräspelti.

Katolle tulevat läpiviennit:
n. 420 x 700 mm savupiippu
2 kpl 400 x 600 mm kanavien läpivienti “laatikoita”
1 viemärituuletus.

Työmaan sijainti: Helsinki.

Okt uudisrakennuksen katon pystytysurakasta

Pyydän tarjousta okt uudisrakennuksen katon pystytysurakasta. Talo on yksikerroksinen, harjakattoinen, kerrosalaltaan 180m2, Passiivikivitalon valuharkoista rakennettu. Kattourakan voi aloittaa joulukuun 2013 lopussa – tammikuun 2014 alussa.

Kattoristikot kuuluu talopakettiin ja tulevat rakennuttajan puolesta. Muut katon materiaalit voi sisällyttää tarjoukseen, tai voimme sopia että rakennuttaja vastaa materiaaleista ja urakoitsija töistä.

Katemateriaali on pelti, esim Ruukki Classic tai vastaava.

Urakan tulisi pääpiirteittäin sisältää seuraavat työt. Tarkemmin sovittavissa urakkaneuvottelussa.

Ristikoiden asennus:
- HS-muovi ja teippaukset
- 48×148 yläjuoksun asennus
- Kulmarautojen kiinnitys
- Ristikoiden nosto

Kattotyöt:
- Jäykisteet
- Lisärungot päätyihin
- Hölpät
- Aluslaudoitus
- Tuulensuojalevyn asennus
- Aluskate, korotusrimat
- Ruoteet
- Kattopeltien asennus
- Kattoturvatuotteiden asennus
- mahdollisesti tarvittavat telineet

Vastaan mielelläni lisätietopyyntöihin. Liitteenä yläpohjan tasokuva, leikkaukset ja julkisivukuvat. (Julkisivuissa näkyvä autotalli ei kuulu urakkaan.)