Maalaus

Maalausurakka sisä sekä ulkopuolelle kahteen erillistaloon. Kohteessa maatyöt käynnissä. Maalihommat syksyllä ja talvella 2016. Nyt aina hiljaisen syksyn ja talven kalenteria täyttämään!

Townhouse tyyppinen talo

Olemme suunnittelemassa townhouse tyyppistä taloa xxx. Arkkitehtisuunnittelumme on L2 vaiheessa ja ajakohtaiseksi on tullut etsiä runkotoimittaja taloamme toteuttamaan.

Haluaisimme talomme rakenteen toteutettavaksi ilman höyrynsulkumuovia, pukuitueristeellä ja ilmansulkupaperilla tms. rakenteella toteutettuna. Onko teillä kokemusta kyseisen tyyppisen rakenteen suunnittelusta ja toteutuksesta? Jos on niin pyydämme teiltä tarjousta liitekuvien mukaisesta asuinrakkenuksesta oheisiin tietoihin perustuen.

Liitteitä 4 kpl Tonttikartta, Pohjakuvat 1.krs ja 2.krs, Leikkauskuva, Julkisivut edestä ja takaa.

Maanrakennus

Haluaisin tarjouksen erikseen
1) oheisen pihasuunnitelman (kahdella paperilla) mukaisten maatöiden toteuttamisesta (pengerrykset, tasaukset, pintavesien ohjaukset, mahdolliset täytöt)
2) oheisten piirrustusten mukaisen autokatoksen maanrakennustöistä, sisältäen salaojat ja eristeet, ulkopuoliset täytöt.

Tällä hetkellä autokatoksen kohdalla pihan korko samassa korossa kuin vieressä kulkeva katu. Talo on asemakaavan mukaisessa korossa, talon ja autokatosalueen välillä yksi jyrkkä penger. Talon jälkeen piha lähtee nousemaan tontin takaosaa kohti.

Toivon saavani tarjouksen eriteltyinä kohdista 1 ja 2. Toivon tarjouksessa käyvän selkeästi ilmi, mitä se sisältää.

Toivoisin saavani tarjouksen marraskuun loppuun mennessä. Töiden toteutus olisi joustavasti joulu-maaliskuun aikana. Tontin osoite on Lahnatie 5.

Vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin. Pyydän ystävällisesti yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Autokatoksen rakentamisesta

Haluaisin alustavan tarjouksen oheisten kuvien mukaisen autokatoksen rakentamisesta (pitkästä tavarasta).

Haluaisin erikseen tarjouksen a) täysvalmiista katoksesta ja b) ns. “säältä suojaan” -valmiusasteella.

Toteutusajankohta mahdollisesti keväällä/kesällä.

Yhteydenotot/lisätiedot pyydän ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli haluat lähettää tarjouksen, lähetäthän sen marraskuun aikana.

Hälytysjärjestelmä

Hei! Haluaisin tarjouksen hälytysjärjestelmästä ja palohälyttimistä asennettuna. Asennus tapahtuu valmiiksi johdotettuun valuharkkotaloon. Joko tilaaja hankkii tarvittavat laitteet tai sitten asentaja. Ohessa tarjouspyyntö sisältäen esimerkkipaketin.