Kiertoilmatakka

Haussa moderni kiertoilmatakka joka on koko seinän pituinen. Pituus 2m ja kohta liittämässäni kuvassa. Korkeus kattoon asti eli 2,8 metriä. Hormi muurattuna. Takan luukku metallivärinen ja suorakulman muotoinen ei neliö.

Takka

Olemme rakentamassa Kirkkonummelle taloa, joka nousee betonielementeistä heinäkuun lopulla.
Meille tulee Uuniseppien takkaleivinuunisydän, jonka ympärille tulee betonielementeistä kuorielementit.
Etsimme takkaleivinuunille ja hormille asentajaa. Koska takkasydämen asennus on ajoitettava elementtien asennuksen yhteyteen, ajankohta olisi melko pian.

Varaava takka asennuksineen

Olisin pyytänyt tarjousta varaavasta takasta asennuksineen, sekä erillisenä pienestä ‘tunnelma – takasta’. Aloitamme Lakka-talon rakentamisen, alakertaan tulee varaava takka, yläkerrassa on varaus takalle. Liitteenä arkkitehtikuvat.
Hinta on tärkeintä, toiminta toki myös. Yläkerran takan tulisi olla mahdollisimman pieni, mielellään ei kamiinaa, jottei liian kuumat seinät.

Tiilestä muurattu savupiippu uuteen omakotitaloon

Tiilestä muurattu savupiippu uuteen omakotitaloon.
Olen rakentamassa 2-kerroksista, mansardikattoista omakotitaloa Helsingin Tapanilaan. Runko ja katto tehdään suurelementeistä todennäköisesti toukokuussa 2014. Taloon tulee 2-horminen, noin 8,7 metriä korkea savupiippu. Jos tämä piipun muurausurakka kiinnostaa, niin tee tarjous.
Tiilet nostelen sopiviin korkeuksiin ja tarvittaessa toimin muutenkin apumiehenä. Muuraustyön pääsisi tekemään touko-kesäkuussa.

Takan asennus

M-design Venus kiertoilma-tunnelitakan asennus, Savumaxin lto-piipun asennus ja takan kuoren muuraus. Takan muurattu koko (L x K) 1200 mm x 1000 mm, tulipesän koko 960 x 560 mm, mitat : http://www.m-design.be/userfiles/files/VENUS%20850.pdf,
asennusohje http://www.m-design.be/userfiles/files/duitsengels/Installation%20Guide%20VENUS.pdf

Takkaleivinuunin muuraus

Hei, olisimme kiinnostuneita saamaan tarjouksen takkaleivinuunin muuraamisesta joko Tiilerin valmispaketilla tai vastaavasta mallista muuraajan omien suunnitelmien mukaan.

Tulisija
TERHI Funkkis Takkaleivinuuni
Vasen

Kuoritiili: Pinnoitettava tiili
Saumalaasti: Antiikkilaasti 1,5 mm

Vaalean harmaa rappaus
musta mosaiikki kaakeli,
tumma sauma
Funkkis lisähylly 1 kpl takkaluukun päälle
Takka- ja nokiluukut: Tummanharmaa teräs
Leivinuuniluukku: valurauta musta
Luukun tyyppi
Uuni 0214 Takka Euro
Nokiluukun tyyppi ja paikka
Euro 0518, 2×0418
Nokiluukku edessä

Piipuksi tulee HärmäAirin vesihormi, joten tarjouspyyntö on nimenomaan vain takan osalta.

Toiveenamme olisi myös kolme lokeroa takan yhteydessä puiden säilytykseen.

Kohde on uudiskohde ja sijaitsee Porvoossa. Aikataulutoive on vuodenvaihteen tienoilla.
Liitteenä talon pohjakuvat ja lto-leikkaus.

Takan muuraus uudisrakennukseen

Takan muurauksesta vuoden vaihteen jälkeen uudisrakennukseen.
Takan pohjan mitat 100cm x 100cm ja takan luukku olisi 41cm x 41cm. Pohjapiirros liitteeksi, jonka voisit tarkistaa, että näyttää suunnitellulta. Onko teräshormin paikka ok? Piirsivät takan aika isoksi Kannustalolla, mutta pohjan mitat sinne ilmoitinkin ja laitoin tiedoksi, että takka ei ole valmistakka, vaan käsin muurattu.
Laitoin liitteeksi takan mallin, jolta haluaisimme sen näyttävän. Malli on tulikiven ksenia teräshormilla. Luukku olisi 41cm korkea ja 51-57cm leveä. Pinta olisi sileän harmaa. Takan koko on tulikivellä 97cm x 57cm.

Takka Kannustaloon

Terve!
Olen rakennuttamassa Kannustalon Harmaja 134B -taloa (134m2) Kouvolaan. Alkuvaiheessa pitäisi päättää jo takka, koska talossa on tuulettuva alapohja. Lämmitysratkaisuna meillä on maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Takan lämmitys ala olisi n. 60 – 90 m2. Takka tulee tasaista seinää vasten ja hormin ulostulo päältä. Laitoin liitteeksi toivetta takan ulkomuodosta ja materiaalista. Tähän “pienehköön ja moderniin” takkaan haluamme puulokeron ja harmaan laastipinnoitteen (betonin näköinen).