Tarjouspyyntöpalvelun idea

Palvelun idea pähkinänkuoressa.

Raksakimpan tarjouspyyntöpalvelu välittää omakotirakentajien tarjouspyyntöjä muiden omakotirakentajien suosittelemille yrityksille. Eli kyseessä on siis eräänlainen puskaradio.

Palvelun perustana on Facebookissa toimivat alueelliset Raksakimppa-ryhmät  Ryhmissä on noin 5000 OKT rakentajaa, jotka suosittelevat hyväksi havaitsemiaan rakennusalan yrityksiä. Muun muassa näiden suositusten pohjalta Raksakimpan ylläpito valitsee yrityksiä tarjouspyyntöpalveluun.

Rakentajien on mahdollista antaa palautetta tarjouspyyntöpalvelun kautta saamastaan palvelusta (hinta, laatu, tiedonkulku, viivästymiset jne). Myös yrityksillä on mahdollista antaa palautetta saamistaan tarjouspyynnöistä (esitietojen laatu, projektin sopivuus yritykselle jne). Palautteen pohjalta kehitetään tarjouspyyntöpalvelua ja myös päivitetään yrityslistaa.

Miksi rakentajan kannattaa käyttää palvelua

  • Saat hyviä tarjouksia. Raksakimpan kautta voit lähettää helposti tarjouspyynnön usealle yritykselle ja valita sitten parhaimman tarjouksen.
  • Palvelussa on muiden rakentajien suosittelemia “hyviä tekijöitä”, joita käyttämällä vältyt turhilta ongelmilta.
  • Yritykset haluavat hoitaa myös sinunkin projektin hyvin. Jos olet tyytymätön Raksakimpan kautta tilaamaasi palveluun, niin pyynnöstäsi yritys voidaan poistaa määräajaksi palvelusta.
  • Löydät tekijät OKT projektin eri vaiheisiin samasta paikasta

Mitä hyötyä yrityksille on palvelusta

  • Raksakimpan kautta saatte edullisia tarjouspyyntöjä tasaiseen tahtiin.
  • Raksakimpan Facebook ryhmät ja tarjouspyyntöpalvelu vahvistaa mainettanne OKT rakentajien suosittelemana yrityksenä.
  • Voitte vaikuttaa saamienne tarjouspyyntöjen laatuun antamalla palautetta.