Vastaavan mestarin tehtävä

Pyydämme tarjousta vastaavan mestarin tehtävästä.

Olemme aloittamassa Espooseen sijoittuvan omakotitalon rakennushankkeen totetuttamisvaihetta johon haemme vastaavaa mestaria. Tehtävään on ajateltu kuuluvan lakisääteisten vastuiden lisäksi hankkeen kokonaisjohto sekä erikseen sovittaessa aliprojektien kilpailutus omia luotettavia alihankintaverkostoja käyttäen.

Kohteeseen on saatu lainvoimainen suunnitelutarveratkaisu kesäkuussa sekä rakennuslupa käsitelty viime viikolla. Tarkoituksemme on aloittaa rakennustyö piakkoin ja saada meille uusi koti valmiiksi kevääseen/kesään 2015 mennessä. Toteutukselta haemme sekä hyvää laatua/kestävyyttä että kohtuulista hintatasoa.

Kohteen osoite on xxx ESPOO. Tontille rakennetaan kaksikerroksinen puurakenteinen päärakennus (talotoimittajana Kannustalo, toimituksessa kantavien rakenteiden seinä-elementit, ei valmistalo) sekä erillinen talousrakennus. Perustustapa pääosin maavarainen laatta (osin ontelolaatta).

Tarjouksessa toivotaan lisäksi mainittavan seuraavia asioita:
- Lyhyt selvitys aikaisemmista Espoon / Suvisaariston alueen rakennushankkeista – kuinka monta hanketta tehty tällä alueella ja minkä tyyppisiä?
- Lyhyt selvitys alihankintaverkoston laajuudesta sekä kokemuksesta tämän tyyppisistä projekteista.
- Muutama referenssi (yhteystietoineen) aikaisemmista rakennushankkeista.
- Erittely töistä jotka kuuluvat tarjoukseen sekä mielellän myös hintaerittely puhtaan vastaavan mestarin lakisääteisen tehtävän ja hankkeen laajemman projektijohtamisen välillä mikäli näiden työnsisällöt eivät ole samat.

Tarjoukset pitää lähettää posititse viimeistään keskiviikkona 13.8. tai sähköpostilla siten että ne ovat perillä viimeistään perjantain 15.8. loppuun mennessä.

Vastaan mielelläni hanketta koskeviin mahdollisiin tarkentaviin kysymyksiin joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Ohessa hankkeen asemapiirros sekä suunnittelijoiden/toteuttajien yhteystiedot joilta tarvittaessa saa myös lisätietoj


Haluatko tarjouksia yrityksiltä, joita muut rakentajat ovat kehuneet?. Kokeile Raksakimpan tarjouspyyntöpalvelua.